Geluidsinstallatie Huren

Voor ieder feest en iedere presentatie altijd geluid!

Bij Pilot Entertainment hebben we speciaal voor verschillende evenementen diverse soorten geluidsinstallaties samengesteld om te huren. We hebben de geluidsinstallaties voorzien van een aantal personen zodat u precies weet welke geluidsinstallatie u moet huren.  Tevens kunt u precies voor uw evenement of presentatie de juiste set terugvinden. Bij de geluidinstallaties is er een keuze uit de PRX en SRX serie van JBL. De speakersets van de JBL PRX serie zijn goed inzetbaar als DJ monitor, presentatie-set of voor achtergrondmuziek. Bij de JBL SRX serie kijken we al gauw naar groter werk, een groot feest of drive-in show is hier al meer dan prima mee te draaien.

Deze JBL geluidsinstallaties zijn onmisbaar op een evenement. De topkwaliteit uit dit segment van JBL komt iedere keer weer tot haar recht. En dat is precies de reden waarom wij voor deze speakersystemen gekozen hebben.

Mocht het nou zo zijn dat deze sets niet is wat u zoekt, neem dan contact met ons op voor advies. Wij leveren ook andere combinaties van speakersets. Bijvoorbeeld als u op zoek bent naar een geluidsset voor een groot evenement voor een paar duizend man, dan kan er op maat een set worden samengesteld met bijvoorbeeld een Line Array Systeem of diverse Delay-Stacks in de zaal.

Al onze apparatuur wordt geleverd met hoes of flightcase om zo beschadigingen te voorkomen.

ALLE PRODUCTEN