Martin Mac 700 Profile

 125,00 ex.btw

Martin Mac 700 Profile. Met een 700 Watt lamp en een zeer efficiënte reflector krijg je meer licht dan je gewend bent van andere 700 Watt movingheads. De Mac 700 Profile beschikt bovendien over een gemotoriseerde zoom en focus.

 

  • Geef aan wanneer u het item nodig heeft en vervolgens voor hoeveel dagen u de apparatuur wilt huren.

    De standaard prijzen zijn voor één dag.

    • 0 €
Categorie .

Productbeschrijving:

Martin Mac 700 Profile

Met een 700 Watt lamp en een zeer efficiënte reflector krijg je meer licht dan je gewend bent van andere 700 Watt movingheads. De Mac 700 Profile beschikt bovendien over een gemotoriseerde zoom en focus.

Door de gemotoriseerde zoom van de Mac 700 Profile heb je volledige controle over de stralingshoek van deze movinghead. Je kan zonder beperkingen de zoom constant veranderen met 15 tot 31 graden. Met de gemotoriseerde focus kan je de scherpte van de bundel aanpassen.

De Mac 700 Profile beschikt ook over CMY kleurenmixen. Binnenin zit een systeem met zes vlaggen waardoor je het hele spectrum van kleuren af kan gaan. Vanwege de uitstekende mechaniek is het mogelijk om om supersnel van kleur te veranderen.

Het is ook mogelijk om het DMX gestuurde gobo systeem te gebruiken. Met de Mac 700 Profile is het mogelijk om geanimeerde effecten te programmeren. Zoals stromend water, vuur of stormachtige luchten.

Binnen het gobo wiel passen glas, gestructureerd glas en metalen gobo’s. Door twee gobowielen is het mogelijk geavanceerde effecten te maken. Met de 16 bit besturing is extreme nauwkeurigheid mogelijk en zijn alle gobo’s uitwisselbaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Martin Mac 700 Profile” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *