Martin Mac 250 Krypton 4x

 180,00 ex.btw

Martin's MAC 250 met veelzijdige kleuren en gobo's, geleverd in set van 4.

 

De Martin Mac 250 serie staat bekend als door en door betrouwbaar, al jaren zijn ze het synoniem voor een flexibel inzetbare MSD lamp. De Krypton heeft meerdere gobo’s en filters, beschikt over een groot kleurenpalet en lichtopbrengst. Met een Krypton geeft u uw feest net het ‘clubgevoel’, uw theatervoorstelling een precieze bestuurbare lichtbundel en uw concert de romantische achtergrondbelichting in elke wenselijke kleur.
Geleverd inclusief omegabrackets voor ophangen, kan gecombineerd worden met vrijwel alle gangbare DMX systemen, zoals de Avolites Tiger Touch of Martin Light Jockey.

  • Geef aan wanneer u het item nodig heeft en vervolgens voor hoeveel dagen u de apparatuur wilt huren.

    De standaard prijzen zijn voor één dag.

    • 0 €

Productbeschrijving:

Martin Mac 250 Krypton (set van 4)

De Martin Mac 250 serie staat bekend als door en door betrouwbaar. Al jaren zijn ze het synoniem voor een flexibel inzetbare MSD lamp. De Krypton heeft meerdere gobo’s en filters, beschikt over een groot kleurenpalet en lichtopbrengst. Met een Krypton geeft u uw feest net het ‘clubgevoel’, uw theatervoorstelling een precieze bestuurbare lichtbundel en uw concert de romantische achtergrondbelichting in elke wenselijke kleur.
Deze set wordt geleverd inclusief omegabrackets voor ophangen. De set kan gecombineerd worden met vrijwel alle gangbare DMX systemen, zoals de Avolites Tiger Touch of Martin Light Jockey.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Martin Mac 250 Krypton 4x” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *