Licht en geluid huren Amsterdam

Bij Pilot Entertainment in Amsterdam vindt u alles voor een succesvol evenement. U kunt bij ons terecht voor het huren hoogwaardige lichtapparatuur, geluidsapparatuur, beamers en wij bieden technische ondersteuning waar nodig.

Licht en geluid huren Amsterdam / DJ Gear

Bij Pilot Entertainment verhuurt alle apparatuur die uw evenement optimaal ondersteunen. U kunt bij ons terecht voor hoogwaardige licht- en geluidsapparatuur zoals DJ gear en complete DJ-Sets van Pioneer maar ook moving heads, scanners en spiegelbollen.

Wilt u een complete drive-in show voor uw personeelsfeest of schoolfeest inhuren? Dan zit u goed bij Pilot Entertainment Licht en Geluid. Wij verhuren alleen apparatuur van  de beste merken zoals Pioneer, MartinJBLCrownAvolites en L-Acoustics.

Licht- en geluidsapparatuur huren Amsterdam

U kunt bij ons allerhande geluidsapparatuur huren, lichtapparatuur, apparatuur voor video zoals beamers en alles wat u nodig zou kunnen hebben op audiovisueel gebied. Klik op de onderstaande categorieën voor een kijkje in ons verhuur aanbod.

Audiovisuele ondersteuning? Bel: 020 7766 090 !

Licht en geluid huren Amsterdam

Licht & Geluid verhuur Pilot Entertainment met een afhaallocatie in Amsterdam is een verhuur bedrijf voor licht en geluidsapparatuur van hoge kwaliteit. Tevens voor DJ shows, audiovisuele ondersteuning en het inbouwen van vaste installaties bent u bij ons aan het juiste adres. Daarbij voorzien wij u van advies op maat en doen wij ook geluidsmeting bij u op locatie.

Wat doen wij

Het bieden van licht- en geluidsinstallaties voor alle feesten, evenementen en presentaties. Wij hebben een groot assortiment, bijvoorbeeld CD-spelers, versterkers, speakers, mixers, beamers, podium, en licht-effecten. Door onze brede inzetbaarheid hebben wij voor elk wat wils, van de organisatie van een schoolfeest tot professionele DJ Gear voor evenementen.