Audiovisueel voor retail

Uw winkelruimte voorzien van de perfecte licht- en geluidsinstallatie

Muziek en verlichting kunnen van essentiële waarde zijn in uw winkel. Verlichting om producten in etalages uit te lichten of geluiddsinstallaties om een onstpannen sfeer neer te zetten in uw winkelruimte.

audio-sets-horeca-combined

De beste audiovisuele oplossing voor uw winkelruimte

Geluidsinstallaties voor retail

Perfecte geluidsbeleving voor uw winkelruimte. Voor een prettige shopping experience is juiste muziek en geluidsniveau van groot belang.

audio-sets-horeca-basic

Lichtinstallatie voor retail

Perfecte licht installatie afgestemd op uw winkelruimte. U wilt de ideale sfeer kunnen creëren in uw winkel. Goede verlichting maakt daar onderdeel van uit.

lichtinstallatie-audiovisueel

Audiovisueel advies voor de retail

Wij voorzien u van audiovisueel advies voor uw winkelruimte zodat uw klanten en bezoekers op een prettige manier bij u kunnen winkelen.

Interesse? Neem contact met ons op! 020 7766 090

Contact

Voor een vrijblijvend advies kunt u het contactformulier invullen. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar op 020 – 776 60 90 of stuur een mailtje naar
info@pilot-entertainment.nl

  • Wij vragen uw toestemming voor het opslaan van uw gegevens met betrekking tot de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) of General Data Protection Regulation (GDPR). Lees meer over ons privacy beleid in onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.