Audiovisueel voor horeca

Uw horeca-ruimte voorzien van de perfecte licht- en geluidsinstallatie

Wilt u de sfeer creëren die bij uw horecagelegenheid past dan ontkomt u er niet aan om audiovisuele oplossingen toe te passen. Een geluidsinstallatie die ingezet kan worden voor achtergrondmuziek of multifunctioneel inzetbaar is bij locaties die voor meerdere doelen worden gebruikt. Van de achtergrondmuziek in een restaurant tot de sfeerverlichting in een cafe. Wij leveren, plaatsen en onderhouden de installaties.

Daarnaast nemen wij de zorgenbij u weg als het gaat om de regels waaraan de installaties moeten voldoen. Zo leveren en plaatsen wij bijvoorbeeld ook limiters en decibelmeters.

audio-sets-horeca-combined

De beste audiovisuele oplossing voor uw horecabedrijf

Geluidsinstallaties voor de horeca

Perfecte geluidsbeleving voor uw restaurant, café of hotel. Of het nou om achtergrondmuziek gaat of muziek tijdens een evenement, Pilot Entertainment biedt geluidsinstallaties die breed inzetbaar zijn en afgestemd op uw behoeftes.

audio-sets-horeca-basic

Lichtinstallatie voor de horeca

De perfecte licht installatie afgestemd op uw hotel, restaurant of café. Om de juiste sfeer neer te kunnen zetten in uw horecagelegenheid is goed licht van groot belang. Ook bij onze licht installaties bieden voorzien wij u van advies en bieden wij maatwerk.

lichtinstallatie-audiovisueel

Geluidsmeting en advies voor de horeca

Wij voorzien u van advies en bieden geluidsmeting voor uw restaurant, café of hotel, zodat uw gasten op een veilige en prettige manier van de sfeer kunnen genieten.

geluidsmeting-horeca-ruimte

Installatie onderhoud voor de horeca

Apparatuur die intensief gebruikt wordt heeft regelmatig onderhoud nodig. Pilot Entertainment biedt zowel onderhoud als reparatie aan al uw audiovisuele middelen.

audiovisueel-onderhoud-reparatie

Interesse? Neem contact met ons op! 020 7766 090

Contact

Voor een vrijblijvend advies kunt u het contactformulier invullen. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar op 020 – 776 60 90 of stuur een mailtje naar
info@pilot-entertainment.nl

  • Wij vragen uw toestemming voor het opslaan van uw gegevens met betrekking tot de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) of General Data Protection Regulation (GDPR). Lees meer over ons privacy beleid in onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.