Audiovisueel voor het onderwijs

Uw onderwijsinstelling voorzien van de perfecte licht- en geluidsinstallatie

In het onderwijs zijn audiovisuele oplossingen tegenwoordig niet meer weg te denken. Van de klassieke schoolborden in klaslokalen naar slimme schoolborden en beamers. Ook voor de aula of schoolkantine bieden wij audiovisuele oplossingen. Van diverse soorten beamers, theaterverlichting en geluidsinstallaties.

audio-sets-horeca-combined

De beste audiovisuele oplossing voor uw onderwijsinstelling

Geluidsinstallaties voor het onderwijs

Perfecte geluidsbeleving voor uw onderwijsinstelling. Geluidsinstallaties worden veel gebruikt in het onderwijs, voor schoolfeesten, evenementen of sfeermuziek in de aula. Pilot Entertainment biedt geluidsinstallaties afgestemd op de ruimte en het doel binnen uw onderwijsinstelling.

audio-sets-horeca-basic

Lichtinstallatie voor het onderwijs

Perfecte lichtinstallatie afgestemd op uw aula, auditorium, klaslokalen of collegezaal. Onderwijsinstellingen hebben niet slechts baat bij goede geluidsinstallatie maar uiteraard ook goede belichting zoals spots in de aula tijdens evenementen of schoolvoorstellingen.

lichtinstallatie-audiovisueel

Geluidsmeting en advies voor het onderwijs

Wij voorzien u van advies en bieden geluidsmeting in ruimtes waar audiovisuele middelen worden gebruikt zodat uw studenten op een veilige en prettige manier gebruik maken van de ruimte.

geluidsmeting-horeca-ruimte

Beamers, beamer-schermen en beeldschermen

In het onderwijs wordt veel gebruik gemaakt van beamers, beamerschermen en of beeldschermen. Vanwege dit intensieve gebruik is het van belang dat deze van hoge kwaliteit zijn en een tijdje mee kunnen. Pilot Entertainment helpt u graag bij het maken de keuze voor het beste materiaal voor een optimale gebruikservaring.

beamer-beamerscherm-beeldscherm-audiovisueel

Interesse? Neem contact met ons op! 020 7766 090

Contact

Voor een vrijblijvend advies kunt u het contactformulier invullen. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar op 020 – 776 60 90 of stuur een mailtje naar
info@pilot-entertainment.nl

  • Wij vragen uw toestemming voor het opslaan van uw gegevens met betrekking tot de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) of General Data Protection Regulation (GDPR). Lees meer over ons privacy beleid in onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.