Audiovisueel voor bedrijven

Uw bedrijfsruimte voorzien van de perfecte licht- en geluidsinstallatie

Naast de standaardverlichting en elektronica op kantoor en in vergaderzalen kunt u belang hebben bij mobiele geluidssets of slimme systemen als aanvulling op uw bestaande mogelijkheden. Denk aan de genoemde geluidsset, microfoons in vergaderruimtes of beamers en bijbehorende schermen. Vast en mobiel.

audio-sets-horeca-combined

De beste audiovisuele oplossing voor uw bedrijfsruimte

Geluidsinstallaties voor bedrijven

De perfecte geluidsbeleving voor in uw bedrijfsruimte, kantine of vergaderzaal. Pilot Entertainment biedt duurzame geluidsinstallaties van hoge kwaliteit die geschikt zijn voor intensief gebruik. Met welk doel u ook een geluidsinstallatie wilt aanschaffen, voor elke gebruiksbehoefte bieden wij een audiovisuele oplossing.

audio-sets-horeca-basic

Beamers, beamer schermen en beeldschermen voor bedrijfsruimte

Vrijwel elk kantoor of bedrijfsruimte is gebaat bij goede beamers en / of beeldschermen voor presentaties, of narrow casting oplossingen. Pilot Entertainment levert beamers, beamerschermen en beeldschermen van topkwaliteit.

beamer-beamerscherm-beeldscherm-audiovisueel

Audiovisueel advies voor bedrijven

Omdat elk kantoor of bedrijfsruimte anders is bieden wij advies op maat om uw bedrijfsruimte van de optimale audiovisuele middelen te voorzien.

Interesse? Neem contact met ons op! 020 7766 090

Contact

Voor een vrijblijvend advies kunt u het contactformulier invullen. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar op 020 – 776 60 90 of stuur een mailtje naar
info@pilot-entertainment.nl

  • Wij vragen uw toestemming voor het opslaan van uw gegevens met betrekking tot de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) of General Data Protection Regulation (GDPR). Lees meer over ons privacy beleid in onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.