Audiovisueel voor sport en recreatie

Uw sportvereniging voorzien van de perfecte licht- en geluidsinstallatie

Wilt u uw sportkantine voorzien van een geluidsinstallatie vergelijkbaar aan die van een café dan bent u bij ons aan het juiste adres. Denk daarbij ook de voorzieningen in bijvoorbeeld een dansschool. Van een geluidsset en basisverlichting die u gebruikt om te oefenen tot top kwaliteit installaties die u kunt gebruiken bij voorstellingen.

audio-sets-horeca-combined

De beste audiovisuele oplossing voor uw sportvereniging

Geluidsinstallaties voor sport en recreatie

Perfecte geluidsbeleving in uw sportkantine. Bij sportverenigingen kan in de kantine een geluidsinstallatie niet ontbreken. Overwinningen moeten uiteraard gevierd kunnen worden met gepaste muziek. Maar ook voor achtergrondmuziek zijn onze geluidsinstallaties ideaal.

audio-sets-horeca-basic

Lichtinstallatie voor sport en recreatie

Een perfecte licht installatie afgestemd op uw sportkantine. Om de juiste sfeer neer te zetten tijdens een overwinningsfeest of een themafeest draagt belichting extra bij.  Wij doen dit niet alleen voor sportverenigingen maar bijvoorbeeld ook voor dansscholen.

lichtinstallatie-audiovisueel

Geluidsmeting en advies voor sportkantines en recreatie

Wat is het juiste, veilige en prettige geluidsniveau in de kantine van uw sportvereniging? Piot Entertainment biedt geluidsmeting op uw locatie en geeft advies op maat zodat uw leden op een optimale en veilige manier kunnen genieten van de sfeer.

geluidsmeting-horeca-ruimte

Beamers en beamerschermen voor sportverenigingen en recreatie

In bijna elke sportkantine worden wedstrijden bekeken. Goede beamers en beamerschermen zijn daarbij onmisbaar om optimaal te kunnen genieten van de wedstrijd. Pilot Entertainment biedt beamers van de hoogste kwaliteit en duurzaamheid bij intensief gebruik.

beamer-beamerscherm-beeldscherm-audiovisueel

Interesse? Neem contact met ons op! 020 7766 090

Contact

Voor een vrijblijvend advies kunt u het contactformulier invullen. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar op 020 – 776 60 90 of stuur een mailtje naar
info@pilot-entertainment.nl

  • Wij vragen uw toestemming voor het opslaan van uw gegevens met betrekking tot de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) of General Data Protection Regulation (GDPR). Lees meer over ons privacy beleid in onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.