Audiovisuele oplossingen voor uw bedrijf

Uw bedrijf of horeca-ruimte voorzien van de perfecte audiovisuele apparatuur

Voor audiovisuele ondersteuning bent u bij Pilot Entertainment aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid scala aan oplossingen en mogelijkheden voor uw bedrijf. Samen met u kijken wij naar de realistische oplossing voor elke ruimte. Van een lokale kroeg, hotel of hostel tot een conferentieruimte of sportkantine. Onze adviseurs nemen graag met u de mogelijkheden door. Onze innovatieve oplossingen zijn uiteenlopend per segment. Neem de horeca als voorbeeld. Van fraaie sfeerverlichting in een chique restaurant tot een topklasse geluidsinstallatie in een café. En dan zijn we nog niet klaar. Wij voorzien ook in geluidsmetingen en onderhoud van de (reeds aanwezige) apparatuur.

audio-sets-horeca-combined

Audiovisueel: oplossingen voor diverse bedrijfssectoren:

Audiovisueel voor de horeca

Om de perfecte sfeer te creëren die past bij uw horecagelegenheid bent u gebaat bij een audiovisuele oplossing van de hoogste kwaliteit. Van levering en installatie tot onderhoud, wij regelen het graag voor u.

Audiovisueel voor de retailsector

Uw winkel is gebaat bij goede audiovisuele ondersteuning om een prettige shoppingexperience neer te zetten voor uw klanten. Pilot Entertainment helpt u graag om de beleving in uw winkel optimaal in te richten, of het nou gaat om een geluidsinstallatie of om licht.

Audiovisueel voor het onderwijs

In het onderwijs wordt steeds meer gebruik gemaakt van nieuwe audiovisuele middelen. Denk aan slimme digitale schoolborden en uiteraard beamers die tegen intensief gebruik moeten kunnen. Naast beamers biedt Pilot Entertainment geluidsinstallaties en theaterverlichting voor schoolevenementen.

Audiovisueel voor bedrijven

Bedrijven zoals de uwe hebben vaak naast de standaard elektronica belang bij slimme aanvullende audiovisuele oplossingen zoals een mobiele geluidsset of een handzame beamer. Pilot Entertainment voorziet u graag van advies op maat voor de ideale audiovisuele ondersteuning voor uw vergaderruimte.

Audiovisueel voor conferenties en presentaties

Voor conferenties en presentaties of een ander evenement waarbij een vergaderzaal of ruimte gebruikt wordt voor groepen is goede audiovisuele ondersteuning onontbeerlijk. Een belangrijke factor in het overbrengen van uw boodschap. Graag bieden wij onze technische expertise om uw evenement optimaal te ondersteunen.

Audiovisueel voor sport & recreatie

In uw sportkantine wilt u uiteraard een gezellige sfeer neer kunnen zetten. Pilot Entertainment voorziet graag in deze behoefte. Wij leveren degelijke geluidsinstallaties en verlichting die voldoen aan uw eisen wat bereft audiovisuele ondersteuning voor uw recreatiegelegenheid of sportvereniging.

Interesse? Neem contact met ons op! 020 7766 090

Contact

Voor een vrijblijvend advies kunt u het contactformulier invullen. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar op 020 – 776 60 90 of stuur een mailtje naar
info@pilot-entertainment.nl

  • Wij vragen uw toestemming voor het opslaan van uw gegevens met betrekking tot de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) of General Data Protection Regulation (GDPR). Lees meer over ons privacy beleid in onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.